Випускникам - 22року!

випускникам - 22

Любі наші випускники!

Ми щиро вітаємо вас із закінченням музичної школи!

Це – перший Ваш крок у доросле життя, попереду будуть інші, може більш жорсткіші екзамени… Але ці роки, що ми провели разом, ми певні, будуть згадуватися цікавими та корисними уроками з уважними доброзичливими викладачами, перемогами над хвилюваннями перед концертами та екзаменами, веселим спілкуванням з друзями. Звуки музики зустрічали Вас з порога, і щодня Ви вдосконалювали свою майстерність. І хай не всі випускники стануть професійними музикантами, але любов до музики, яку Вам прищепили у цих стінах — НАЗАВЖДИ.

Віримо у те, що Ваші таланти, старанність та наполегливість приведуть Вас до нових звершень, творчих досягнень та успіхів!

Ми – весь колектив Дитячої музичної школи №13 ім. М.Т.Коляди – щиро зичимо Вам, любі діти, та Вашим шановним батькам, без перешкод, із гордо підтятою головою пройти ті випробування, що нам послала доля у 2022 році!

Нехай Ваша життєвий шлях буде осяяний удачею, творчим успіхом, сповнений добрими друзями, цікавими пригодами, новими можливостями та теплом Ваших рідних! Ми завжди раді Вас бачити, тому не кажемо «Прощавайте» - ми говоримо

"До нових зустрічей!"

З любов’ю

Дитяча музична школа №13 ім. М.Т.Коляди.

Знайдіть свої додатки до свідоцтв за гіперпосиланням. Документи можно завантажити в електронному вигляді. Оригінали документів запрошуємо отримати особисто у нашій школі!

wym-1655130113984

побажання

Кол-во просмотров: 323